Vampire Knight Guilty

Amikor a híres Zero Kiryuu visszatér a Cross Akadémiára, Yuuki Cross megkönnyebbül, hogy láthatja őt biztonságban, de hamar rájön, hogy Zero több szempontból is megváltozott. Döntései következményeként Zero látomásokkal küzd, és azok okát próbálja kideríteni - anélkül, hogy tudná, a válaszok sokkal közelebb lehetnek, mint gondolná. Hamarosan Yuuki-t is kísérteties hallucinációk gyötrik, és az egyetlen, aki tisztázást tud nyújtani homályos múltjáról, a legközelebb álló szívhez, a Pureblood vámpír Kaname Kuran. De mi lesz, ha a valóság végre napvilágra kerül?

MEGTEKINTÉS: 3,720
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-10-07
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Bishouen Paradise
FELTÖLTVE: 2024-04-09 15:28:30
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.