Shinrei Tantei Yakumo

Psychic Detective Yakumo

Haruka Ozawa másodéves éve rettentően ijesztővé válik. Egyik barátja megszállt, a másik öngyilkosságot követett el, és Haruka lehet a következő, aki megbukik az élve maradási vizsgán. Mi az egyetlen kiút ebből a potenciálisan halálos zsákutcából? Yakumo Saito, egy rejtélyes diák, akinek egy titokzatos vörös szeme van, amely lehetővé teszi számára, hogy lássa és kommunikáljon a halottakkal. De a halottak nem mindig hagyják abba, és néhány gyilkos készen áll újra megölni, hogy megakadályozzák a halottakat abban, hogy tovább meséljenek. Ez nem állítja meg Haruka tehetségét a rejtett titkok felfedezésében, és mind Yakumo rendőr kapcsolata, mind egy újságíró nyomozó tanúskodik arról, hogy holttesteket exhumálnak. Vajon ez a nem mindennapi páros, a paranormális nyomozók, megoldhatja a végső halott ügyeket, vagy ők maguk végzik hideg raktárban?

MEGTEKINTÉS: 2,783
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-10-03
STÚDIÓ: Bee Train
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: NamiDa FanSub
FELTÖLTVE: 2024-04-09 23:23:51
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.