Nisekoi 2.Évad

Nisekoi: False Love Season 2

Történetünk ott folytatódik, ahol abbamaradt: Ichijo Raku (aki a jakuza vezérének fia), valamint Kirisaki Chitoge (akinek szintén maffiacsaládja van), egy iskolában vannak, de még ott van a félénk Onodera Kosaki, a kissé ingerlékeny Seishirou Tsumugi és a tűzrőlpattant Tachibana Marika is, akinek az apja a rendőrség legnagyobb főnöke. Raku még mindig nem találja a lakatja kulcsának tulajdonosát, így még mindig nehéz dolga van szegénynek. Marika folyton Raku-ra hajt, viszont a fiú Kosaki iránt is mély érzelmeket táplál. Chitoge és Raku közt még mindig nem minden tökéletes. Ezenfelül új szereplők is felbukkannak: Az egyik Onodera Haru, aki Kosaki húga és eleinte nagyon szerelmes Raku-ba, de aztán meggondolja magát. A másik meg McCoy Paula, aki Amerikából jött ide, és Fekete Tigrisnek nevezi Tsumugi-t.

MEGTEKINTÉS: 2,600
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-04-10
STÚDIÓ: Shaft
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Zahuczky Sub Team
FELTÖLTVE: 2024-04-10 20:51:42
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.