The First Slam Dunk

A Shohoku "gyorshajtója" és irányítója, Ryouta Miyagi mindig eszesen és villámgyorsan játszik, köröket fut az ellenfelei körül, miközben higgadtságot színlel. Ryouta Okinawán született és nőtt fel, és volt egy három évvel idősebb bátyja. A bátyja nyomdokaiba lépve, aki már fiatalon híres helyi játékos volt, Ryouta is a kosárlabda rabja lett. A középiskola második évében Ryouta a Shohoku középiskola kosárlabdacsapatában játszik Sakuragival, Rukawával, Akagival és Mitsuival együtt, akik a középiskolák közötti nemzeti bajnokságon lépnek színpadra. És most azon vannak, hogy kihívják a regnáló bajnokot, a Sannoh Kogyo Középiskolát.

MEGTEKINTÉS: 426
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2022-12-03
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: The Ultimate Idiot Combination
FELTÖLTVE: 2024-04-13 18:41:30
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.