Uchuu Senkan Yamato 2199: Hoshimeguru Hakobune

Space Battleship Yamato 2199: Odyssey of the Celestial Ark

KR. U. 2199. A Yamato megpróbálta maga mögött hagyni a Nagy Magellán-felhő galaxist, miután a célállomásán, az Iscandaron kapott egy "Cosmo Reverse System"-et. Azonban hirtelen egy titokzatos csoporttal találkozik a Nagy Magellán-felhő szélén. A legénység megtudja, hogy a csoportot "Gatlantis"-nak hívják, és hogy vezetője a Gutaba expedíciós erők parancsnoka, aki "Goran Dagaamu of Thunder"-nek nevezi magát. A parancsnok követeli, hogy a Yamatót adják át neki. Yamato, mivel a Földre akar sietni, elmenekül a harc elől. A Yamatót azonban megtámadja egy pusztító sugárfegyver, a "Láng Közvetlen Támadó Ágyú", amely képes átlépni az űrön. A Yamato képes volt visszavonulni, de végül eltéved, és egy furcsa színű, szabálytalan dimenzióban találja magát. A legénység úgy dönt, hogy kikapcsolják a hajó hajtóművét, és felfedeznek egy titokzatos bolygót. Az információgyűjtés érdekében Kodai, Kiryū, Sawamura, Niimi és Aihara leszáll a bolygón. Megérkezésükkor egy olyan hajót látnak, aminek nem kellene ott lennie. Dagaamu a Yamato görbületi nyomai után ered, és el is éri a furcsa színű teret. A bolygó, amelyen a Yamato leszállt, valójában az volt, amit Dagaamu végig keresett.

MEGTEKINTÉS: 58
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2014-12-06
STÚDIÓ: Xebec
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2024-04-13 23:25:14
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.