Maria†Holic

"Maria†Holic" című sorozat egy japán manga és anime sorozat. A címet "Maria" névre, a kereszténységgel kapcsolatos motívumokra és a "holic" végződésre a "workaholic" kifejezésből formálják. A történet Kanako Miyamae-ról szól, aki az Ame no Kisaki katolikus iskolába kerül, hogy megtalálja a szerelmet. Azonban van egy csavar: mivel a férfiak kiütéseket okoznak Kanakónak, valójában egy azonos nemű partner után kutat az intézményben. Amikor megismeri a gyönyörű Mariya Shidou-t, úgy gondolja, megtalálta a különleges valakit, de hamar kiderül, hogy Mariya egy átöltözött fiú. Mariya megzsarolja Kanakót, hogy titokban tartsa a valódi nemét, és még a szobatársát is kicseréli, hogy közelről figyelje. A sorozat Kanako kálváriáját követi, ahogy a szerelmet keresi, miközben megpróbálja túlélni Mariya szobatársi létét.

MEGTEKINTÉS: 654
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-01-04
STÚDIÓ: Shaft
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-04-15 21:28:58
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.