Miira no Kaikata

How to Keep a Mummy

"Sora to Umi no Aida" című sorozat egy japán manga és anime sorozat. A történet középpontjában Kashiwagi Sora áll, egy középiskolás srác, akinek apja világkörüli expedíciójáról szokatlan ajándékokat küld neki. Ám ezek az ajándékok általában rémálomként érintik Sorát. Amikor apja hatalmas csomagot küld neki Egyiptomból, Sora a legrosszabbra számít, csak hogy egy cuki, apró méretű múmiával, Mii-kun-nal találkozzon! Bár kezdetben óvatos, Sora hamar rájön, hogy Mii-kun ártalmatlan, egy figyelmet igénylő lény. A történetben Sora és Mii-kun mindennapi életét követhetjük nyomon, miközben másokat is megismernek, akik egyedi kedvencekkel rendelkeznek, és közben egyre szorosabbra fonódnak egymással. Habár egy háziállat gondozása nehéz feladat, Sora elszántan azon van, hogy gondoskodjon a szeretetre méltó Mii-kunról.

MEGTEKINTÉS: 1,263
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-01-12
STÚDIÓ: 8bit
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: YaoiOrden
FELTÖLTVE: 2024-04-15 21:59:17
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.