Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou: Tou Dai Ni Maku

A Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou második évada. A Tendou Kodzunu elleni csata véget ért, és a Magami Ötök elkezdik várni a végzős érettségit, remélhetőleg tervezgetve a felnőtt jövőjüket. Tokióban azonban nem nyugszik az élet... A Tizenkét Mennyei Tábornok a Harci Ökölből nevű földalatti bérgyilkos csoportja megindul azok ellen, akik a várost védik a démonoktól. A Harci Ökölről általában az a hír járja, hogy olyan bűnözőket ölnek meg, akiket a világi törvény nem tudott bíróság elé állítani, de most Tatsuma Hiyuu, Kyouichi Houraiji, Aoi Misato, Komaki Sakurai, Yuuya Daigo és Hisui Kisaragi kerültek célkeresztjükbe. Mi a célja ennek a kegyetlen fordulatnak? És ki rendelte el a merényletet? Új fenyegetések merülnek fel, amikor a Ryumyaku által szabadjára engedett erőkre ébredtek mások is a Magami gyerekek után kutatnak - és a régi barátok most ellenségként térnek vissza. A sorsok összeütköznek, ahogy a Sorscsillagok összeolvadnak; a Yin és a Yang találkozik. És hamarosan feltárul a szálakat mozgató árnyékfigura, aki arra törekszik, hogy a földdel tegye egyenlővé Tokiót, és felébressze az Aranysárkány edényét.

MEGTEKINTÉS: 190
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-07-27
STÚDIÓ: AIC Spirits
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2024-04-19 15:36:03
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.