Kemonozume

A Shokujinkiként ismert lények évszázadok óta titokban az emberek mellett élnek. Bár úgy néznek ki, mint az emberek, a Shokujinkik képesek óriási karmokkal rendelkező, fékezhetetlen bestiákká alakulni, és a túlélés érdekében embereket fogyasztanak. A szintén titokzatos Kifuuken dojo a Shokujinkik megölésére specializálódott a karjaik levágásával, és ez az egyetlen erő, amely megakadályozza a Shokujinkik ellenőrizetlen uralmát. Toshihiko Momotát, a Kifuuken vezetőjének fiát azonnal elbűvöli egy titokzatos nő, Yuka Kamitsuki. Kapcsolatuk azonban bonyolult, mert mindkettőjük tudta nélkül Yuka egy Shokujinki, és Toshihiko arra esküdött fel, hogy megöli őt. Eközben a Kifuuken önbizalmi válságba kerül, mivel Toshihiko bátyja, Kazuma szembeszáll a hagyományokkal, és megpróbálja modernizálni a Kifuukent. Miközben az érzelmek feszülnek, és a múlt és a jelen titkai is kiderülnek, ki marad életben, és kit esznek meg?

MEGTEKINTÉS: 338
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-08-06
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Naruto-kun
FELTÖLTVE: 2024-04-19 16:03:38
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.