Boku to Roboko

Me & Roboco

Minden háztartásban felbukkannak a robotrendőrök, és a 10 éves Bondo Taira rájött, hogy két legközelebbi barátjának - Motzunak és Gacsi Gorillának - is van rendőre. Motsuo különösen Meico tulajdonosa, egy gyönyörű robot, aki kiválóan masszíroz és mosolyogva szolgálja fel az italokat. Bondo féltékeny a barátjára, ezért meggyőzi az anyját, hogy szerezzen neki is egy OrderMaidot, remélve, hogy hasonló élményben lesz része. Bondo meglepetésére azonban az ajtaja előtt megjelenő szobalány hihetetlenül izmos és elég ügyetlen ahhoz, hogy egy egyszerű házimunkát elvégezve tönkretegyen egy házat. A Roboko névre hallgató új robot pontosan az ellentéte annak, amit Bondo szeretett volna. De ennek ellenére Bondo a barátaival együtt megtudja, hogy Roboko több van benne, mint amire valaha is számítottak.

MEGTEKINTÉS: 228
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-12-05
STÚDIÓ: Gallop
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 28/28
FORDÍTÓ: catbat-sensei
FELTÖLTVE: 2024-04-19 16:16:49
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.