Kono Bijutsu-bu ni wa Mondai ga Aru!

This Art Club Has a Problem!

Mizuki Usami szenvedélyes tagja az iskolai művészeti klubnak, de a klubnak van egy problémája - Usami az egyetlen tag, aki komolyan veszi a mesterségét! A lusta klubelnök állandóan átalussza a tevékenységeket, Collette pedig már jó ideje nem vesz részt rendszeresen a klubfoglalkozásokon. Uchimaki Subaru, annak ellenére, hogy kivételes művész, aki díjat is nyerhetne, ha megpróbálná, megszállottan rajzolja a tökéletes 2D-s feleséget. A könnyed és komikus hangvételű Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru! követi Usamit, ahogy küzd a művészeti klubhoz hasonló tevékenységekkel, amit gyakran akadályoz a semmirekellők vegyes csapata és a Subaruba való belezúgása.

MEGTEKINTÉS: 1,317
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-07-08
STÚDIÓ: feel.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeSekai
FELTÖLTVE: 2024-04-21 14:25:07
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.