iDOLM@STER Xenoglossia

IDOLM@STER Xenoglossia

107 évvel ezelőtt a Hold egy hatalmas katasztrófában semmisült meg, ami földünk egykori holdját 81 kvintillió tonna kozmikus törmelékre zúzta. Azonban a szuper tudománynak köszönhetően maga a Föld megmentésre került, és ma már senki sem gondol sokat a száz évvel ezelőtti katasztrófára. Ezért is, amikor a tinédzser Haruka Amami egy valami nevű Idolmester Projektbe jelentkezik, ÚGY gondolja, hogy énekes sztár lesz belőle. Ehelyett Haruka egy titkos iskolába kerül a Mondenkind Ügynökség vezetése alatt, ahol egy másik lányokból álló csoporttal él együtt, akiket szintén kiválasztottak arra, hogy pilótái legyenek az iDOL-oknak - olyan fejlett robotoknak, amelyeket kifejezetten a holdkövek lezuhanása ellen terveztek. Kivéve, hogy a Mondenkind Ügynökséget vezető emberek nem igazán fényes lovagok. És akkor ott van még az a kérdés, hogy vajon az iDOL-ok tényleg CSAK robotok-e. Mert már az első pillanattól kezdve Haruka érzéseket érez az Imber nevű iDOL-ból áradó érzelmek iránt.

MEGTEKINTÉS: 434
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-04-03
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: Namida Fansub
FELTÖLTVE: 2024-04-22 22:49:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.