Selector Infected WIXOSS

selector infected WIXOSS

A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak. Különösen igaz ez Ruuko Kominato esetében, amikor megkapja a népszerű kártyajáték, a WIXOSS kártyapakliját, és egy lányt talál az LRIG, vagyis az avatárkártya belsejében. Miután találkozik másokkal, akik ugyanebben a helyzetben vannak, Ruuko rájön, hogy ő most "Válogató" lett, a WIXOSS egy speciális változatának játékosa, ahol a lányok egymás ellen küzdhetnek, hogy a legmélyebb vágyaik valóra váljanak. Van azonban egy bökkenő. A győzelmek után rájuk váró dicsőséggel szemben kegyetlen sors vár rájuk: ha háromszor veszítenek, életük megsemmisül. A hazugságokkal és csalásokkal teli baljós játékban Ruukónak és újdonsült barátainak fel kell fedniük a WIXOSS titkát, és rá kell jönniük, mi az, ami igazán fontos számukra, mielőtt túl késő lenne.

MEGTEKINTÉS: 219
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-04-04
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeSekaiTeam & SaiyanRivals
FELTÖLTVE: 2024-05-04 23:42:22
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.