Lostorage Incited WIXOSS

Lostorage incited WIXOSS

Miután családi okok miatt elköltözött, Suzuko Homura visszatér szülővárosába, és nosztalgiával gondol vissza a vidám gyermekkorra, amelyet Chinatsu Morikawával töltött. A barátság ígéretével örökre megpecsételt napok fényes emlék maradnak Suzuko számára, mégis elvesztette a kapcsolatot Chinatsuval a külön töltött idő alatt. Az újrakezdésre készen álló Suzuko igyekszik maga mögött hagyni a múltat, és új barátokat szerezni az iskolában, de ez nehezen megy neki. Eközben Chinatsu több műszakban dolgozik, hogy eltartsa a családját, miközben folytatja a tanulmányait, és a növekvő nyomás, hogy megfeleljen a magas elvárásoknak, hamarosan nyomasztóvá válik. Helyzeteik közepette mindkét lány játszani kezd a népszerű kártyajátékkal, a WIXOSS-szal, és felfedezik, hogy kiválasztottak a Szelektorok közé - olyan játékosok, akiknek az emlékeit most aranyérmék jelképezik, és akiknek más Szelektorokkal kell megküzdeniük, hogy ötöt szerezzenek belőlük. Az LRIG avatárkártyáik segítségével, amelyeket a felhasználó emlékeiből hoznak létre, mindketten megtanulják, hogy ha következetlenül vesznek részt a párbajokban, vagy elveszítik az összes érméjüket, az komor végkifejlethez vezet. Suzuko és Chinatsu elhatározzák, hogy megvédik, ami számukra kedves, ezért felkészülnek az előttük álló csatákra, és harcolnak azért, hogy visszaszerezhessék önmagukat.

MEGTEKINTÉS: 276
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-10-08
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: SaiyanRivals
FELTÖLTVE: 2024-05-04 23:47:47
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.