Dantalian no Shoka

The Mystic Archives of Dantalian

Hat hónappal ezelőtt Lord Hugh Anthony Disward, más néven Huey elvesztette különc nagyapját, Sir Wesley Diswardot, aki a ritka könyvek híres gyűjtője volt. A nagyapja végrendeletében az áll, hogy ahhoz, hogy megörökölje a kastélyt és mindent, ami benne van, gyámságot kell vállalnia a Bibliotheca Mystica de Dantalian felett - egy archívum, amely tiltott tudást tartalmaz -, valamint gondoskodnia kell egy titokzatos lányról, Dalianról. Miközben Huey berendezkedik a kastélyban, nagyapja egyik régi riválisa találkozót szervez vele. Dalian, aki tudja, hogy a rivális Wesley gyilkosa, vele tart, és rájön, hogy a gyilkos birtokában van a Fantomkönyv - egy elátkozott kötet, amelyet Wesley megpróbált elzárni. Amikor a könyv veszélybe sodorja őket, Huey felfedezi, hogy a Bibliotheca Mystica de Dantalian és Dalian egy és ugyanaz, és a nő Hueyra bízza a benne tárolt tudás feloldásának kulcsát. Dalian és Huey együtt elzárják a könyvet, és így kezdődik egy valószínűtlen partnerség, miközben más Fantomkönyvek által okozott rejtélyeket oldanak meg.

MEGTEKINTÉS: 627
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-07-16
STÚDIÓ: Gainax
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-05-10 18:17:10
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.