Kurokami The Animation

Kurokami The Animation (Kurokami, Kurogami, Kuro Kami, Dark God)

A középiskolás Ibuki Keitát, amióta az eszét tudja, kísérti a szerencsétlenség. Látszólag minden ok nélkül mindenki tragikusan meghal körülötte. Végül nem hajlandó túl közel kerülni senkihez, még gyerekkori barátjához, Akane-hoz sem. Így Keita egyedül marad egy nyomorúsággal és szégyennel teli életben. Egy este, miközben kedvenc ramenboltjában eszik, Keita találkozik egy furcsa fiatal lánnyal, Kuroval. Kuro olyan képességekkel rendelkezik, amelyek meghaladják egy átlagos emberi lény képességeit, és Mototsumitama-ként tartja magát számon. A lány elmagyarázza Keitának a "Terra"-t, egy életenergia-erőt, amely három egyforma kinézetű ember között oszlik meg; ez egy globális jelenség, amelyet "Doppeliner System"-nek neveznek. Mototsumitamaként Kuro őrzi az "Együttélési Egyensúlyt", azokat a lényeket, akik védik a Terra áramlását a világon. Keita nem hajlandó elhinni a lány történetét, egészen addig, amíg nem kerül ennek a rejtett világnak a kereszttüzébe. A halál küszöbén szerződést köt Kuroval, nem ismerve annak valódi jelentését. Most már Kurohoz van kötve, és mindig vele kell lennie. Lehet-e még nagyobb szerencsétlenség Keita számára?

MEGTEKINTÉS: 1,540
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-01-09
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 23/23
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2024-05-10 18:35:31
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.