Date A Live II: Kurumi Star Festival

Ezt az apró szösszenetet meg lehet nézni, akár az első évadot követően is, igazából nem kötődik a történethez olyan erőteljesen. Shido a vacsorához szeretne bevásárolni, amikor is összefut Kurumival a városban, majd, mintha Kurumi csak rá várt volna, addig unszolja Shidót, míg elmennek egy randira a Tanabata fesztiválon. Később Kotori, Tohka és Yoshino is feltűnik, együtt keresik a fiút, persze emellett ők is kiveszük részüket abból, hogy élvezzék a fesztivált (pl. Tohka nem is lenne önmaga, ha nem enne össze mindefélét). Shido mindeközben nagyon jól érzi magát, a felettébb furán viselkedő Kurumival együtt elmennek a planetáriumba, majd egy igazán furcsa dolog jut a lány eszébe. A történetben fontos szerepet kap Orihime és Hikoboshi története, hiszen júniusban van az az időszak, amikor a legenda szerint a két szerelmes újra találkozhat, kivéve, ha esik az eső. Bár Shido úgy gondolja, mivel Hikoboshi a sas csillagképe, így ő bármikor átrepülhetett Orihiméhez, eső vagy hónapok ide vagy oda. Emellett a Tanzaku cetlik, a kívánságok is fontosak, végül minden szereplő megírja a sajátját. A legvégén pedig jöhet egy kis fordulat.

MEGTEKINTÉS: 895
TÍPUS: OVA
KIADÁS: 2014-12-08
STÚDIÓ: Production IMS
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Uraharashop
FELTÖLTVE: 2022-06-21 15:09:35
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.