Chocotan!

A furcsa virág elfogyasztása után Chocotan, a mini tacskó, képessé válik a beszédre! Azóta az izgatott kiskutya őszinte támogatást nyújt a fiatal gazdájának, Hatori Naónak. Gyakran sétálnak a parkba reménykedve, hogy összefutnak Hatori szerelmével, Arima Yamatovel, és tacskójával, Happyvel. Egy találkozás során Arima-t megzavarják az osztálytársai, eltávolítva Hatori-t a beszélgetésükből. Hozzátenném, hogy Chocotan elveszíti a beszéd képességét, és képtelen megvigasztalni a most már elkeseredett gazdáját. Annak ellenére, hogy ezek a visszalépések, Chocotan állhatatos szerelme emberi társához motiválja Hatotot, hogy összeszedje a bátorságát, és kifejezze valódi érzéseit.

MEGTEKINTÉS: 47
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-03-17
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 0+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AnimeRaptors
FELTÖLTVE: 2024-05-14 20:51:24
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.