3,099

FUT

Yu-Gi-Oh! 8 évad: Go Rush!!

Yu-Gi-Oh! Go Rush

Miután szüleiktől megörökölték a céget, a testvérek, Yuuhi és Yuamu Oudou az Ultraterrestrial Trouble Solutions nevű, idegenekre vadászó szervezetnél kezdtek el dolgozni. Bár még soha nem találkoztak idegenekkel, Yuuhi kétségbeesetten szeretne találkozni eggyel, mivel úgy véli, hogy egy idegen ellopta a fontos tárgyát, az "Earthdamar"-t. Egy nap, miközben földönkívüli lények után kutatnak, Yuuhi és Yuamu egy furcsa helyet találnak az erdőben, ahol sok fa kidőlt, és egy gabonakörhöz hasonló tájat alkotnak. Ahogy tovább merészkednek, felfedeznek egy titokzatos űrhajót, és kíváncsiságból belépnek bele. Meglepetésükre Yudias Velgearral, a Velgear csillaghalmazból származó idegenekkel találkoznak. Mint kiderül, Yudias a Rush Párbajról - egy általános iskolások körében népszerű kártyajátékról - szeretne többet megtudni, mivel úgy véli, hogy ez mentheti meg az otthonát egy hosszú háborútól. Miután a testvérek beleegyeznek, hogy megtanítsák Yudiast a Rush Duelre, végül rájönnek, hogy az első kapcsolatfelvételük egy idegennel talán nem véletlen egybeesés.

MEGTEKINTÉS: 3,099
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-04-03
STÚDIÓ: Bridge
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 107/?
FORDÍTÓ: FeedTheGeek
FELTÖLTVE: 2024-05-17 21:16:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-05-25 20:20:59

mikor lwsz tobbi resze kint

CommentUser
2024-05-18 16:57:36

Köszi a feltöltést

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.