Ao no Kanata no Four Rhythm

Aokana: Four Rhythm Across the Blue

A Grav-cipő néven ismert antigravitációs cipő feltalálásával a Japán déli részén található négy szigetből álló szigetcsoport lakói számára mindennapi élménnyé vált a szabad repülés képessége. Ez a találmány új életmódot és egy új sportot is hozott az embereknek, a "Repülő cirkuszt", ahol a résztvevők pontokat szereznek azzal, hogy vagy lebegő bójákat vagy az ellenfél hátát érintik. A hiszékeny és ügyetlen Asuka Kurashina, aki nemrég került a Kunahama középiskolába, tudtán kívül belép ebbe a repülés világába, amikor első alkalommal, amikor részt vesz egy Repülőcirkusz-meccsen, képes egy nehéz manőverre. Végül ez arra készteti, hogy csatlakozzon az iskola Repülőcirkusz klubjához. Az edzőjük, Masaya Hinata vezetésével a tagok között van a tapasztalt Misaki Tobisawa és túlságosan védelmező barátja, Mashiro Arisaka. Az Ao no Kanata no Four Rhythm követi ezt az újonc csapatot, amint magasan az ég fölé emelkedik, és az álmaik felé tart, csak rendíthetetlen szenvedélyükkel felfegyverkezve a bizonytalan jövővel szemben.

MEGTEKINTÉS: 185
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-01-12
STÚDIÓ: Gonzo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Kiseki-fansub
FELTÖLTVE: 2024-05-18 19:22:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.