Ijiranaide, Nagatoro-san

Don't Toy with Me, Miss Nagatoro

Főhősünk, akit mi csak nemes egyszerűséggel Senpai-ként ismerünk, egy szemüveges, nyeszlett másodéves tanuló. Nem épp a lányok ideálja, és rendszerint másoktól elszeparálva az egyszemélyes klubjában szereti meghúzni magát, mangákat rajzolva vagy épp csendéleteket festve. Ám egy nap minden megváltozik, mikor Nagatoro, a mindig vidám és csinos, ámbár ördögi mosollyal megáldott elsőéves leányzó ki nem szemeli magának. Eztán folyton folyvást körülötte ólálkodik, és olyan dolgokra próbálja meg rávenni a srácot, melyet magától sosem merne megtenni, és amik rendszerint enyhén perverz dolgoknak is minősülhetnek a srác számára. Ezek a kis szekálások pedig végül mindig a Senpai teljes zavarba jövetelét, vagy épp a sírásig menő kiakadását idézik elő. Ha pedig éppenséggel nem Nagataro piszkálja, akkor sem lehet nyugta, hisz akkor a lány két barátnője hecceli szegényt.

MEGTEKINTÉS: 101,985
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2021-04-11
STÚDIÓ: Telecom Animation Film
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Beater Fansub
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-05-15 19:59:58

kedvencem eddig. nagyon jó volt kár hogy a 2. évadban a fordítást elcseszték.:/

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.