Starmyu

Yuuta Hoshitani beiratkozik a tekintélyes Ayanagi Akadémiára abban a reményben, hogy megtalálja azt a középiskolás diákot, aki inspirálta őt. Az akadémia jól ismert arról, hogy kivételes zenei tehetségeket nevel, de a diákoknak először meg kell küzdeniük a zenei tanszékre való felvételért. A tanszék csúcsán a Kao Tanács áll - a harmadéves diákok csoportja, akiknek nagy befolyásuk van az iskola és a tanszékre való felvételre. Hoshitani számára a leggyorsabb út a tanszékre való bejutáshoz az, ha bejut a Csillagcsapatba, ami lehetővé teszi, hogy a Kao Tanács egyik tagja tanítsa. Miután megakad a szeme Itsuki Ootorinak, Hoshitani a Kao Tanács legkülönösebb tagjának a gyámsága alatt találja magát. Ootori csapatában mellette van szobatársa, Tooru Nayuki, a kezdő kabuki színész Kakeru Tengenji, a csendes Shuu Kuga és Kaito Tsukigami, a híres Ayanagi öregdiák Haruto öccse. Miközben Hoshitani a tehetségtelenségével küzd, csapattársainak is le kell küzdeniük a saját hiányosságaikat. A többi tehetséges sztárcsapat, köztük a Kao Tanács másik négy tagjának ellenállásával szembesülve az Ootori csapatnak saját útját kell járnia, miközben az Ayanagi Fesztiválon való szereplés a céljuk.

MEGTEKINTÉS: 471
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-10-06
STÚDIÓ: C-Station
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Amori senpai
FELTÖLTVE: 2024-05-18 20:26:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.