Cyborg 009: Kaijuu Sensou

Cyborg 009 and the Monster Wars

A Cyborg 009 keletkezése a hidegháború viszonylag csendesebb időszakára tehető (a békés egymás mellett élés elve mellett azért folyt tovább a vietnámi háború, kisebb-nagyobb helyi felkelések, forradalmak, szabadságharcok és persze az 1968-as "diáklázadások"). A művet is ez hatja át, teljes mértékben... Az 1964-ben indult manga elég hamar egy mozifilm és egy TV-sorozat elé nézhetett... Ha sorban nézzük, ez a 2. mozifilm. Az első nagy film a manga első, két éven át tartó fejezetét (1964-65) öleli fel, hogy miként formálódott meg a kiborgcsapat, lázadtak fel a hidegháborús feszültségkeltő Black Ghost ellen. Most viszont ideje volt az új kihívásra... bizony, Japánban is közkedveltek a versus-ok...

MEGTEKINTÉS: 13
TÍPUS: Film
KIADÁS: 1967-03-19
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2024-05-18 20:45:59
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.