Yu-Gi-Oh! Film The Dark Side of Dimensions

A Játékok Királya elleni bosszú megszállottja, Seto Kaiba ásatásokat kezd Egyiptomban, hogy megtalálja a Millenniumi Rejtvény darabjait, amely egykor a "Yuugi ellenpárja" szellemét őrizte. Egy álcázott férfi azonban ellopja a Puzzle két darabját, és eltűnik, mielőtt rekonstruálni lehetne. Eközben Yuugi Mutou és barátai, akik most a középiskola utolsó évében járnak, a jövőjüket tervezik, nem is sejtve a közelükben leselkedő veszélyt. A Yu☆Gi☆Oh! A dimenziók sötét oldala a valóságot tetszésük szerint eltorzító bosszúálló erők történetét meséli el. Vajon Seto és Yuugi túllépnek a nézeteltéréseiken, és megmentik a világot, vagy Seto saját kapzsisága kerekedik felül?

MEGTEKINTÉS: 474
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2016-04-23
STÚDIÓ: Gallop
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: FeedTheGeek
FELTÖLTVE: 2024-05-18 22:22:22
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.