Shakugan no Shana Film

Shakugan no Shana: The Movie

2 részbe van feltöltve a film
Sakai Yuji átlagos gimnazista, aki szeretné élvezni az iskolás éveit, azonban sajnos másképp alakul a sorsa. Egy nap suliból hazafelé menet hirtelen "megfagy" körülötte a világ, és két szörnyeteg jelenik meg, akik elkezdik felfalni a környező járókelőket (később kiderül, hogy inkább a létüket eszik meg). Rövid lakmározás után feltűnik nekik, hogy Yuji valamiért nem állt meg, mint minden- és mindenki más. Meglepetésük hamar örömbe csap át: úgy tűnik a srác valamiféle különlegesség, aminek a gazdájuk nagyon fog örülni. A félelmében mozdulni se bíró fiút könnyen elkapják, azonban hirtelen előtűnik egy hosszú vörös hajú leányzó, aki néhány könnyed kardsuhintással és egy jól irányzott rúgással elintézi a rémségeket, rendbehozza az elfogyasztott járókelőket és a harc közben szétvert környéket, majd "elindítja az időt" és mindenki megy tovább, mintha mi se történt volna. Yuji ezt elég furának találja, úgyhogy érdeklődni kezd megmentőjénél, aki felvilágosítja róla, hogy sajnos Sakai Yuji rég meghalt, hősünk pedig csak afféle emlékeztető, noha különleges fajta: egy varázstárgyat hordoz magában, és a megboldogult szörnyek gazdája valószínüleg meg szeretné ezt kaparintani tőle. Mivel a lány célja a "gazda" elpusztítása, úgy dönt, Yuji közelében marad, mivel a fiúban rejlő tárgyért biztosan eljön ellensége. Hogy vajon mit keres a "gazda", vagyis Friagne a városban, miért is olyan különleges Yuji, és kicsoda pontosan a vörös hajú lány, az a filmből kiderül.

MEGTEKINTÉS: 307
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2007-04-21
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 2/2
FORDÍTÓ: Ismeretlen
FELTÖLTVE: 2024-05-19 15:52:38
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.