Sounan desu ka?

Are You Lost?

Miután egy iskolai kirándulás borzalmasan rosszul sül el, Homare Onishima, Shion Kujou, Asuka Suzumori és Mutsu Amatani egy lakatlan szigeten rekednek. Míg Shion, Asuka és Mutsu rémülten és kétségbeesetten próbálnak megoldást találni, Homare feltűnően nyugodt marad. Szerencsére a csapat számára ez nem az első alkalom, hogy ő ilyen helyzetbe került! Homare gyerekkorában apjával, aki túlélési szakértő volt, szerte a világon edzett, sziklákat mászott, vadakat csapdázott, menedékeket épített, és értékes táplálékot szerzett például jávorszarvas heréből. Homare számára a túlélés egy lakatlan szigeten, minimális eséllyel a megmenekülésre, gyerekjáték. Az egyetlen probléma a többiek. Ahogy Homare szégyentelenül vezeti osztálytársait a túlélés finomságain keresztül, beleértve a halvér ivását és a kabócák evését, a lányok kezdenek rájönni, hogy talán mégsem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek elképzelték.

MEGTEKINTÉS: 1,334
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-07-02
STÚDIÓ: Ezόla
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Yoru-Subs
FELTÖLTVE: 2024-05-20 09:22:32
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.