Ooya-san wa Shishunki!

Landlord is in Puberty!

Maeda most költözött be az új lakásba, hogy egyedül éljen. Kipakolás közben hirtelen megjelenik a szobájában egy aranyos középiskolás diák, Chie Satonaka. A lány bemutatkozik, mint az új főbérlője, ami kellemesen meglepi Maedát, mivel még sosem látott ilyen fiatal főbérlőt. Izgatottsága tovább fokozódik, amikor a közvetlenül mellette lakó, gyönyörű Reiko Shirai is bemutatkozik, mint új szomszédja. Az Ooyasan wa Shishunki! követi Maeda és újdonsült ismerősei mindennapjait, ahol minden nap új események kibontakozására és új kötelékek kialakítására ad lehetőséget.

MEGTEKINTÉS: 734
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-01-10
STÚDIÓ: Seven Arcs Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeRaptors
FELTÖLTVE: 2024-05-20 23:34:54
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.