Michiko to Hatchin

Michiko & Hatchin

A dél-amerikai nap könyörtelen hősége alatt a megkeményedett bűnöző, Michiko Malandro negyedszer szökik meg egy szigorúan őrzött börtönből, hogy megtalálja múltjának egyetlen férfiját. Michiko egy nyomra bukkan Hana Morenos személyében, aki egy bántalmazó nevelőcsalád kezei alatt szenvedő fiatal lány. Hana tehetetlenségében arról álmodozik, hogy egy nap eljön érte a saját hercege, aki kiszabadítja fogvatartóitól. Nem is sejti, hogy ez a sorsszerű herceg a dús idomú és erős bűnöző lesz, aki egy lopott motoron száguld be az életébe, és azt állítja, hogy az édesanyja. A valószínűtlen páros együtt indul el álmaik nyomában Diamandra napfényes vidékén, miközben átvágják magukat az árulások, szegénység és a gyermekkereskedelem hálóján, amelyek a felszín alatt rejtőznek. Azonban Michiko hajszájának híre hamar elér a Monstro Preto nevű bűnszövetkezet fülébe, és a bandaháború vihara kezd formálódni a horizonton... A Michiko to Hatchin vibráló emberek és ütköző céljaik története, valamint az összes valószínűtlen emberi kapcsolaté, amelyet egy megfoghatatlan férfi köt össze.

MEGTEKINTÉS: 864
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-10-16
STÚDIÓ: Manglobe
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 22/22
FORDÍTÓ: aldereon
FELTÖLTVE: 2024-05-21 12:49:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.