Uchuu Senkan Tiramisù

Space Battleship Tiramisu

Subaru Ichinose szereti a pilótafülkéjét, mert számára olyan, mintha az édesanyja méhében lenne. Amikor nehezen boldogul pilótatársaival való beszélgetésekkel, a pilótafülke az egyetlen hely, ahol egyedül lehet. A Földi Unió legfontosabb csatahajójának, a Tiramisu-nak a ászpilótájaként az ő feladata, hogy megvédje az Anyaföldet azoktól a fenyegetésektől, amelyek az emberiség kiterjedt uralmából erednek, amely a világegyetem hatalmas tájain terjed. Személyes mecha-jával, Durandallal felfegyverkezve Subaru-nak meg kell védenie személyes menedékét a betolakodó külföldi kolóniáktól, miközben szembesül a kósza sült húsnyársakkal, a fullasztóan fordított ingekkel és a nem kívánt átrendezésekkel. A Térkorszak 0156-os évében az emberiség sorsa teljes egészében az ő kezében van.

MEGTEKINTÉS: 803
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-04-03
STÚDIÓ: Gonzo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: YaoiOrden
FELTÖLTVE: 2024-05-21 19:52:50
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.