Fudanshi Koukou Seikatsu

The Highschool Life of a Fudanshi

Ryou Sakaguchi egy teljesen normális középiskolás diák, egyetlen szokatlan hobbiját leszámítva. Sakaguchi ugyanis fudanshi—egy férfi, aki imádja olvasni a boys love mangákat, és mindenhol fantáziál a meleg kapcsolatok lehetőségeiről. Egyetlen kívánsága van, mielőtt meghalna: találni néhány barátot, akik megértik titkos szenvedélyét. Kívánsága valóra válik, amikor Sakaguchi kezd felfedezni számos érdeklődő személyt. Ott van Rumi Nishihara, egy titkolt fujoshi, aki több mint szívesen beszélget Sakaguchival a boys love örömeiről; a főzőklub színes egyénisége és vezetője, Yuujirou Shiratori, aki egyáltalán nem titkolja szexualitását; Akira Ueda, Shiratori szorgalmas csodálója, aki bármit megtenne élete szerelméért; és még a csintalan Daigo is, aki egy fellow fudanshi és népszerű boys love doujinshi szerző. Mindezen otaku káosz közepette mindig Sakaguchi oldalán áll legjobb barátja, Toshiaki Nakamura, aki csak azt kívánja, hogy osztálytársai végre kezdjenek el normálisabban viselkedni.

MEGTEKINTÉS: 1,544
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-07-05
STÚDIÓ: EMT Squared
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: YaoiOrden
FELTÖLTVE: 2024-05-22 10:54:58
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.