Wild Adapter

Makoto Kubota úgy élte az életét, hogy nem vett túl komolyan semmit, és nem nézett mélyen önmagába. Az Izumo Csoport ifjúsági bandájának vezetőjeként betöltött munkája kellemesen lefoglalta, yakuza háborúkkal, mahjonggal és gyilkosságokkal... Egészen addig a napig, amíg rá nem bukkant egy furcsa drogra, Wild Adapter-re, amely bizarr mellékhatásokat okoz, beleértve a halált is. Örökre megváltozva, Kubota kapcsolatba kerül egy vándorral, Minoru Tokitóval, és ketten egy szokatlan barátságot alakítanak ki, amely egyre mélyebben vonja be őket a Wild Adapter rejtélyébe...

MEGTEKINTÉS: 679
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-03-26
STÚDIÓ: Anpro
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 2/2
FORDÍTÓ: YaoiOrden
FELTÖLTVE: 2024-05-22 11:30:14
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.