Kimera

Osamu és Jay két gabonapehely-kereskedő, akik munka közben utaznak, amikor egy barikádba ütköznek. Kíváncsian, hogy mi történik, kiszállnak az autóból, és egy kormányzati titokba botlanak. Két titokzatos, démonhoz hasonló férfi rettegésben tartja a katonákat, akik egy autóbalesetre érkeztek, amelyben kormányzati kutatási anyagot szállító jármű volt érintett. Az autó roncsai között Osamu egy gyönyörű hermafroditát talál arany és bíbor szemekkel, aki egy fagyott kamrában van csapdába esve. Osamu üvegen keresztül csókolja meg őket, mielőtt menekülnie kell a helyszínről. Osamu és Jay kihallgatják Jay apját, aki a kormány egyik top kutatója, és aki elárulja, hogy amit Osamu és Jay láttak, az szigorúan titkos, és valószínűleg börtönben ülnének, ha nem lenne az ő befolyása. Míg Jay kész elfelejteni mindent, ami történt, Osamu nem tud ilyen könnyen túllépni rajta. Miután ellop egy biztonsági jelvényt, Osamu megtalálja, hol tartják fogva azt a személyt, akit megcsókolt, és megtudja, hogy Kimera a nevük. Osamu el akar menekülni a gyönyörű Kimerával, bár nem tudja, miért tartják őket fogva, vagy mit jelent egy kapcsolat velük az emberiség jövőjére nézve.

MEGTEKINTÉS: 282
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1996-07-31
STÚDIÓ: animate Film
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: YaoiOrden
FELTÖLTVE: 2024-05-22 11:35:45
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.