Kono Danshi, Sekka ni Nayandemasu.

This Boy Suffers From Crystallization

Ayumu Tamari egy "Kristályosodási Szindróma" nevű betegségben szenved. Magas stresszhelyzetekben a testének bizonyos részei kristályosodni kezdenek, és nagyon nehezen válnak mozgathatóvá. Sajnos Ayumu súlyos szociális szorongása miatt képtelen beszélni bárkivel az osztályában, ami miatt olyan gyakran kristályosodik, hogy meg kell ismételnie egy évet a középiskolában. Ayumu egyetlen vigasza az osztályfőnöke, Kouya Onihara, akit szeretettel Oni-chan Sensei-nek nevez. Kouya kristályokat gyűjt és tanulmányoz, és Ayumu kristályos testét egyszerre találja gyönyörűnek és lenyűgözőnek. Az iskolai stressz és a tiltott tanár-diák kapcsolat bonyodalmai miatt Ayumu küzd, hogy normális életet éljen, miközben igyekszik kezelni érzelmeit és megakadályozni a teljes kristályosodást.

MEGTEKINTÉS: 899
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-12-03
STÚDIÓ: CoMix Wave Films
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: YaoiOrden
FELTÖLTVE: 2024-05-22 11:49:42
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.