Yu-Gi-Oh! 4 évad 2 fele: Zexal

Yu-Gi-Oh! Zexal II

Miután legyőzött egy titokzatos ellenséget, Yuuma Tsukumo Kaito Tenjou és Ryouga "Cápa" Kamishiro segítségével meghiúsította a bariánusok terveit. Yuuma azonban még mindig azon van, hogy visszaszerezze a Számkártyákat, hogy visszaállítsa Astral emlékeit. A Hét Bariai Császár megneszeli Yuuma és Astral törekvéseit, és maguk is elkezdik gyűjteni a kártyákat, hogy elérjék végső céljukat: elpusztítsák Astral világát, cserébe a sajátjuk megmentéséért. Bár a császárok közül csak öten vannak jelen, egyhangúlag úgy döntenek, hogy egyszer s mindenkorra megsemmisítik Astralt és Yuumát. Máshol, a ZEXAL újonnan szerzett erejükkel Astral és Yuuma azon dolgoznak, hogy felszámolják az ellenséges erőt, amely a Földet és az univerzum többi részét fenyegeti. A Yu☆Gi☆Oh! Zexal Second feltárja azokat a rejtélyeket és kellemetlen meglepetéseket, amelyek Yuuma viszontagságai nyomában állnak. Miközben Astral küzd, hogy elfogadja a múltját és a következményeket, amiket az okozhatott, az istenek továbbra is szerencsét árasztanak Yuumára egy újabb veszedelmes kaland során?

MEGTEKINTÉS: 516
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-10-07
STÚDIÓ: Gallop
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 73/73
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-05-27 14:28:36
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.