SKET Dance

Suketto Dansu

A sorozat folyamán a Kaimei Akadémia különc klubjának, a SKET Dan-nak (Support Kindness Encouragement and Troubleshoot) követhetjük nyomon kalandjait. A klub 3 tagja, név szerint Bossun, Himeko és Switch igen furcsa triót alkot.
Bossun (Fujisaki Yusuke) egy született elmebeteg, viszont életvidám, kedves személyiség. Ő a csapat főnöke/vezére. Személyének elengedhetetlen tartozékai a piros sapka, a motoros szemüveg és a csúzli, amik segítségével képes megoldani bármilyen problémát. Switch (Usui Kazuyoshi) a team "IT"-s zsenije és hírszerzője, igazi otaku. A szüntelenül nála lévő laptop segítségével kommunikál, illetve ebből kifolyólag pillanatok alatt megszerezhet bármilyen információt. A triumvirátust egy szőke leányzó, Himeko (Onizuka Hime) teszi teljessé. Mielőtt találkozott volna Bossunnal, Onihime néven ismerete a város, mint a rettegett yankee-t. Állandó tartozéka a Pelocan-nyalóka (hihetetlen ízekben) és a Cyclone nevű gyephokiütő, amivel bárkit képes pillanatok alatt kiütni. Ennek ellenére nagyon kedves és jószívű. Első ránézésre három különböző karakter, mégis tökéletes az összhang közöttük. A sorozat folyamán fokozatosan ismerhetjük meg őket, minden egyes részben kiderül valamilyen új információ.

MEGTEKINTÉS: 223
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-04-07
STÚDIÓ: Tatsunoko Production
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 77/77
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-06-04 20:46:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.