Mahou Shoujo Madoka★Magica

Puella Magi Madoka Magica

Kaname Madoka egy teljesen átlagos lány. A középiskola második osztályába jár, vannak barátai, szerető családja, mégis kissé motiválatlan. Az élete teljesen felborul, amikor egy cserediák érkezik az osztályába. Különös módon sokat tud róla, és kissé ellenségesen viselkedik vele. A nap vége felé egy ismeretlen hang kéri a segítségét, amit csak ő hall. Nem lenne Mahou Shoujo anime, ha nem indulna a hang keresésére. Ez a lépés azonban események egész láncolatát indítja be, mely a sors és kétségbeesés végtelen labirintusába zárja szereplőinket.

MEGTEKINTÉS: 12,965
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-01-07
STÚDIÓ: Shaft
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2022-06-22 15:08:14
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.