(Szinkronos) Naruto

Naruto TV

Pillanatokkal Naruto Uzumaki születése előtt egy hatalmas démon, a Kilencfarkú Róka megtámadta Konohagakure-t, a Rejtett Levelek faluját, és pusztítást végzett. Hogy véget vessen a démon tombolásának, a falu vezetője, a Negyedik Hokage feláldozta az életét, és az újszülött Naruto belsejébe zárta a szörnyeteg szörnyet.
A jelenben Naruto egy hiperaktív és bütykös ninja, aki Konohagakure-ban nő fel. A benne lévő démon miatt kitaszított Naruto küzd, hogy megtalálja a helyét a faluban. Egyetlen égető vágya, hogy Hokage legyen és elismerjék a falubeliek, akik dacolnak vele. Azonban miközben célja életre szóló barátaival való megbonthatatlan kötelékhez vezeti, számos halálos ellenség célkeresztjébe is kerül.

MEGTEKINTÉS: 8,367
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2002-10-03
STÚDIÓ: Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 220/220
FORDÍTÓ: Animax
FELTÖLTVE: 2024-06-05 15:24:50
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.