Atri: My Dear Moments

Ez az anime 2024-07-14 dátummal jelenik meg, így az után lesz majd elérhető valamikor felirattal.

A közeli jövőben egy hirtelen és megmagyarázhatatlan tengerszint-emelkedés következtében az emberi civilizáció nagy része víz alá került. Ikaruga Natsuki, egy fiú, aki néhány évvel korábban egy balesetben elvesztette az édesanyját és a lábát, kiábrándultan tér vissza a nagyváros kegyetlen életéből, hogy régi vidéki otthonát félig elnyelve találja a tenger által. Család nélkül maradva, mindössze a hajó és tengeralattjáró maradt neki, amit óceanológus nagyanyja hagyott rá, és az ő adósságai. Az egyetlen reménye, hogy visszaállítsa az elvesztett jövőbeli álmait, egy lehetőség, amit a gyanús adósságbehajtó, Catherine kínál neki. Elindulnak, hogy megkeressék nagyanyja laboratóriumának elsüllyedt romjait, hogy megtalálják a kincset, amiről a pletykák szólnak. De amit találnak, nem gazdagság vagy ékszerek; hanem egy különös lány, aki egy koporsóban alszik a tenger mélyén. Atri. Atri egy robot, de megjelenése és érzelmeinek gazdagsága bárkit megtévesztene, hogy azt higgye, ő egy élő, lélegző emberi lény. Hálából, hogy megmentették, kijelenti Natsukinak: "Be akarom teljesíteni a gazdám utolsó parancsát. Amíg ezt nem teszem meg, a te lábad leszek!" Egy kisvárosban, amely lassan a tenger martalékává válik, egy felejthetetlen nyár veszi kezdetét ennek a fiúnak és ennek a rejtélyes robotlánynak...

MEGTEKINTÉS: 0
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-07-14
STÚDIÓ: TROYCA
STÁTUSZ: Hamarosan
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 0/?
FORDÍTÓ: Anime Center
FELTÖLTVE: 2024-06-05 21:33:05
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.