VTuber Nandaga Haishin Kiri Wasuretara Densetsu ni Natteta

VTuber Legend: How I Went Viral after Forgetting to Turn Off My Stream

Ez az anime 2024-07-01 dátummal jelenik meg, így az után lesz majd elérhető valamikor felirattal.

A 20 éves Tanaka Yuki végre az idoljai mellett dolgozik, hiszen ő az egyik a legnépszerűbb streaming platform, a Live-On tartalomgyártói közül és mint ilyen, mindig nagyon csajos témákkal foglalkozik. Azonban sajnos a megtakarításai, akárcsak nézőinek száma, egyaránt csapnivalóan kevés. Egészen addig marad ez így, míg egy nap az adás után, kissé kapatosan, meglehetősen durva vicceket süt el, miközben a Live-On archívumát nézegeti és nem veszi észre, hogy ezt a nézői is hallják. Gyorsan híre is megy a történteknek. A lány azt hiszi, ezzel vége a karrierjének, azonban éppen az ellenkezője történik, így végre szabad kezet kap a menedzserétől, beleugrik a laza részeg szerepébe, meglátogatja a többi srteamer műsorát, akikről kiderül, hogy éppen olyan őrültek, mint ő maga és életében először valóban szórakoztató tartalmakat kezd gyártani.

MEGTEKINTÉS: 0
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-07-01
STÚDIÓ: TNK
STÁTUSZ: Hamarosan
BESOROLÁS:
RÉSZEK: 0/-
FORDÍTÓ: -
FELTÖLTVE: 2024-06-06 17:14:56
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.