Keishichou Tokumubu Tokushu Kyouakuhan Taisakushitsu Dainanaka: Tokunana

Special 7: Special Crime Investigation Unit

Tokióban békés együttélés folyik a természetfeletti lények - elfek, törpék, vámpírok és mások - és az emberek között. A történelemmel ellentétben azonban egykor hatalmas sárkányok uralkodtak a lények és az emberek e világa felett, de azóta eltűntek. Ennek következtében egy ördögi csoport „Kilencek” fedőnéven, akik az egykor isteni sárkányok csodáit keresik, tömeggyilkosságokat elkövetve és pusztítást okozva keveri a bajt Tokió utcáin. A Kilencek veszélyes csoportja ellen a rendőrség megszervezi a Különleges Heteseket - egy olyan magasan képzett szakemberekből álló csoportot, akiknek képességei meghaladják az átlagemberekét. Egy bankrablásból túszdrámába keveredett Seiji Nanatsuki, aki nemrég lett nyomozó, véletlenül találkozik Shiori Ichinose-val, a Special 7 egyik tagjával. A rablás felgöngyölítésében segédkező Seijit felismerik tiszta igazságérzete és üdítő jelleme miatt, ami hirtelen helyet biztosít neki az elit egységben. Ahogy újabb és újabb küldetéseket vállal, Seiji rájön, hogy a Special 7 nyomozójaként nem az a rendőri munka, amire számított, ahol a különleges képességekkel és vibráló személyiségekkel rendelkező, különböző fajokból álló csapattal való együttműködés kiszámíthatatlanságot hoz a mindennapjaiba és a rendőri munkába. Miközben Tokióban folytatódik a mindennapi bűnözés, Seiji és a Special 7 nemcsak a különleges esetek megoldásáért küzd, hanem a Kilencek könyörtelen csoportjának rossz szándékú terveit is akadályozza.

MEGTEKINTÉS: 937
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-10-06
STÚDIÓ: Anima&Co.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Anime Center
FELTÖLTVE: 2024-06-07 17:08:35
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.