Prism Ark

A Sablum Birodalom már évek óta próbálja elfoglalni Szélföld királyságát, és most a Sister Hell zsoldosokkal és a Sötétség Lovagjával közösen új offenzívát terveznek, melyben hatalmas mágikus lényeket, az Angyalokat használják. Hyaweh, a gondtalan, de tehetséges kardforgató és Priecia, aki talán éppen Szélföld elveszett hercegnője, beiratkozik a Szélföld Lovagi Akadémiára, hogy tökéletesítsék a kardforgatásban és a varázslásban való jártasságukat. Ott számos barátra és szövetségesre lelnek, akik segíthetnek nekik megvédeni hazájukat a közelgő inváziótól.

MEGTEKINTÉS: 320
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-10-08
STÚDIÓ: Front Line
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-06-07 18:53:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.