Senki Zesshou Symphogear G

Symphogear G

Három hónappal a Hold támadása után, amely majdnem a Föld pusztulását okozta, Hibiki Tachibana, Tsubasa Kazanari és Chris Yukine továbbra is harcolnak a Zaj ellen - egy rejtélyes idegen fenyegetés ellen - a Symphogear nevű erős páncélzat segítségével. Miután megvédtek egy amerikai konvojt a Noise támadásától, Hibiki és Chris a Queens of Music koncertterem felé tartanak, hogy részt vegyenek Tsubasa egyik koncertjén. Eközben Tsubasa és a feltörekvő nemzetközi szupersztár, Maria Cadenzavna Eve lenyűgöző előadást adnak, amelyet az egész világon közvetítenek. Amikor a koncert éppen befejeződik, hirtelen megjelenik egy csapat zajos, akik káoszba taszítják a termet. A pánik közepette Maria háborút hirdet a világ ellen, mint Finé - Chris egykori szeretőjének utódja -, szövetségesei, Kirika Akatsuki és Shirabe Tsukuyomi pedig felfedik saját Symphogear-erejüket. Miután csetepatét kezdeményeznek Tsubasával és csapattársaival, rejtélyes módon visszavonulnak, és a három barátot értetlenül hagyják, vajon mik lehetnek a valódi szándékaik.

MEGTEKINTÉS: 230
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-07-05
STÚDIÓ: Satelight
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: SaiyanRivals
FELTÖLTVE: 2024-06-08 19:18:35
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.