Yuri Kuma Arashi

Yurikuma Arashi

A múltban humanoid medvék éltek együtt az emberekkel. Egy Földre hullott meteorzápor azonban különös hatást gyakorolt a medvékre szerte a világon: hirtelen erőszakossá és emberhúsra éhesekké váltak, ami a vérontás végtelen ciklusát indította el, amelyben a medve embert evett, az ember pedig medvét lőtt, elfeledve az egykori élénk kapcsolatot. Így épült fel a „szétválasztó fal”, amely elválasztotta a két civilizációt és fenntartotta a békét. Kureha Tsubaki és Sumika Izumino két szerelmespár, akik az Arashigaoka Akadémiára járnak, és amikor két medve érkezik, akik átosontak a Szakítófalon és beszivárogtak az akadémiára, kapcsolatukat komoly veszély fenyegeti. Az éhes, mégis gyengéd medvék, Ginko Yurishiro és Lulu Yurigasaki úgy tűnik, hogy a medvegyűlölő Kurehában többet látnak, mint egy újabb ételt, és azzal, hogy közelebb kerülnek hozzá, olyan titkok feltárását indítják el, amelyeket Kureha talán nem tud elviselni. Amikor kapcsolatuk provokálja a Láthatatlan Vihart, az ideológiai iskolán belüli rendet fenntartó csoportot, a lányoknak szerelmükkel együtt kell helytállniuk, és az önfelfedezés útjára kell indulniuk, hogy elérjék az igaz szerelem „megígért csókját”.

MEGTEKINTÉS: 224
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-01-06
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2024-06-09 21:07:29
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.