Grappler Baki OVA

Doppo Orochi leül, hogy megnézze karateiskolája ifjúsági versenyének döntőjét. Atsushi Suedou, az egyik tanítványa, Baki Hanma, egy friss tinédzser fiú ellen száll szembe a mérkőzéseken. A fiú ereje által felkeltett érdeklődés miatt Doppo egy másik tanítványával - Kiyosumi Katou - együtt ellátogat a hírhedt Tokugawa földalatti ringbe - egy rejtett szabadstílusú küzdőtérre, ahol a mérkőzéseken csak fegyverrel lehet harcolni. Megérkezésükkor megtudják, hogy Bakinak nem mással kell megküzdenie, mint Koushou Shinogival: a hírhedt karate mesterrel és a halálos Köldökzsinór-vágó technika használójával.

MEGTEKINTÉS: 185
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1994-08-21
STÚDIÓ: Knack Productions
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: RolandXX
FELTÖLTVE: 2024-06-10 13:23:24
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.