Hoozuki no Reitetsu 2.Évad: Sono Ni (Part 2)

Hozuki's Coolheadedness 2: Part 2

A halál után jön a Menny és a Pokol. A Pokol alkotói a Nyolc Nagyobb Pokol és a Nyolc Hideg Pokol, melyek még további 272 részre oszlanak. Az első ránézésre végtelen, szerteágazó, ügyes-bajos poklot pedig egy Vad Isten, Enma Király jobbkeze, a különösen erős és tehetséges démon, Hozuki vezeti, aki a munkáját teljes odaadással végzi, intézi a pokol mindennapi ügyeit, szabadidejében pedig a pokol állat szereplőivel csavarog vagy a hobbiból kialakított aranyhal kertjét gondozgatja. Csakhogy ezzel a rendkívül higgadt szadistával és számtalan társával a kormánynál a Pokol minden napjára jut valami balhé 3. évadban is.

MEGTEKINTÉS: 239
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-04-08
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Folyamatban
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 11/13
FORDÍTÓ: MofEr
FELTÖLTVE: 2024-06-10 18:04:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.