Kaichuu!

Kaichu!

Tachikawa Tetsuya átiratkozott egy másik középiskolába, az új helyen pedig még elég újoncnak számít. Nem ismeri ki magát annyira az iskolában, de egyből megtalálja azt, amit amúgy is szeret: az íjászatot. Nagyon jól lő, ezért hamar kivív magának egy kisebb hírnevet. Az egyik napon új osztálytársa érkezik, egy csinos kislány. Mindenki teljesen meglepődik, mert a pletykák fiúról keringtek. Ha tudnák, hogy nem is álltak messze az igazságtól: az új tanulót ugyanis Fudou Gonzaborounak hívják, s valóban fiú, jobban szeret női ruhákban járni (cross-dress), mert szerinte az jobban áll rajta...

MEGTEKINTÉS: 56
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-07-16
STÚDIÓ:
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 4/4
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2024-06-14 13:05:48
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.