Gokudou-kun Manyuuki

Gokudo

Az egész azzal kezdődik, hogy Gokudou ellop egy tasakot egy jósnőtől, azt gondolván, hogy egy drágakő van benne. Ehelyett kiderül, hogy egy kő, amelyből dzsinnek bújnak elő. A dzsinn teljesíti Gokudou számára a szokásos három kívánságot, de antihősünk nem gondolkodik túl sokat a kívánságain. Gokudou megkapja a kívánságait, bár nem éppen úgy, ahogyan azt várta. A legjobb dolog, amit a kívánságaiból kap, a Honou no Maken, egy mágikus kard, amely lehetővé teszi a tulajdonosának, hogy tűztámadásokat hajtson végre, és a világ bármely pontjáról megidézhető. Gokudou még egy elvarázsolt karddal sem kap sok tiszteletet. A dzsinn, aki szintén alakváltó, nővé változtatja. Követi őt Rubette La Late, a potenciális szerelem, akit inkább a kaland, a karaoke és a Gokudou-t felülmúló teljesítmény érdekel. Sokszor kap a fejére, főleg a jósnő, aki a sorozat során újra és újra felbukkan, úgy tűnik, csak azért, hogy Gokudou-t gyötörje. Később a sorozatban kap egy másik társat, egy Prince nevű egykori gonosz mágust, aki jóképűbb és jobb nőcsábász, mint Gokudou.

MEGTEKINTÉS: 345
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1999-04-02
STÚDIÓ: Trans Arts
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: Theranion90
FELTÖLTVE: 2024-06-16 14:02:28
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.