Koi wa Ameagari no You ni

After the Rain

A sorozat főhősnője egy 17 éves, halk szavú diák, Tachibana Akira. A fiatal lány korábban az atlétika csapat tagja volt, ám egy sérülés miatt abba kellett hagynia a sportot. Történetünk kezdetén részmunkaidőben egy családi étteremben pincérnőként dolgozik. Itt ismerkedik meg az elvált, 45 éves üzletvezetővel, Kondouval, akibe idővel beleszeret, bár maga sem érti, hogy miért hozzá vonzódik. Aztán egy esős napon, miután rájön, hogy a szerelemnek nem kell ok, úgy dönt, hogy bevallja az érzéseit, ám kérdés, hogy mit fog erre reagálni a szeretett férfi.

MEGTEKINTÉS: 15,751
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-01-12
STÚDIÓ: Wit Studio
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Amori-senpai
FELTÖLTVE: 2022-06-22 20:25:18
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.