Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru

The Betrayal Knows My Name

Történetünk főhőse Sakurai Yuki (később Giou Yuki). Első éves középiskolás, egy ízig-vérig lelkiismeretes és kedves fiú. Gyerekkora óta egy árvaházban él. Még kisbabaként találtak rá az árvaház kerítésének tövében, egy üzenettel, amire ’Yuki’ volt írva. Eddigi élete során, folyton azon gyötrődött, hogy miért született erre a világra, ha senkinek sem kell, és mindenkinek csak a terhére van. Az utóbbi időben különös leveleket kap, amiben valaki a halálát kívánja, neki pedig fogalma sincs róla, ki lehet az, aki ennyire gyűlöli őt. Természetéből fakadóan szeretne mindenkinek segíteni, ahol csak tud. Ennek köszönhetően a történet elején bajba is kerül, mivel – nem úgy, mint a legtöbb ember – ő nem képes csak úgy levegőnek nézni a bajt. Néhány punk beleköt egy férfibe, mire Yuki közbelép. Angyali arca láttán senki nem gondolná, hogy meg tudja védeni magát, így aztán az ügyeletes bandavezér rögvest lecsap rá. Pechére, hiszen azonnal padlóra kerül. Ám alig pár másodperc múlva Yukit képek rohanják meg, és olyan érzések, melyek nem a sajátjai – főhősünk ezzel a különleges képességgel született; ha megérint valakit, néha-néha érzi az illető érzéseit –, és most nem igazán ér rá a látottakon tűnődni, hiszen túlerővel áll szemben… ekkor azonban megérkezik a segítség egy testvérpár képében. Yuki ugyan nem tudja meg, ki volt a titokzatos páros, viszont utolsó mondatuk kapcsán várható, hogy újra összefutnak majd, hiszen a páros egyik tagja közli Yukival, hogy „Mostantól számítunk rád.” Izgalmaktól és félelemtől sem lesz mentes a folytatás, hiszen fiúnk „ellensége” az eddigi levelek után, most megpróbálja tőrbe csalni a fiút, hogy végezzen vele. Terve azonban kudarcba fullad, hiszen egy rejtélyes idegen megmenti kiszemeltjét…

MEGTEKINTÉS: 41,910
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-04-12
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Anime Series HUN Sub
FELTÖLTVE: 2022-06-22 22:09:46
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.