Kämpfer

Gyönyörű lánnyá változtatva ébredni talán néhány srác fantáziája, de amikor a hirtelen elnőiesedett Natsurut egy kitömött tigris tájékoztatja arról, hogy ő most már Kampfer, egy misztikus harcos, akinek női alakban kell megküzdenie más Kampferekkel, az élete egy élő rémálommá válik! Félretéve a nyilvánvaló "vízvezeték" problémákat, Natsuru legjobb gyerekkori barátjáról kiderül, hogy fordítva van, és Ő is belezúgott az új női testébe. Nem elég bonyolult? Natsuru iskolájában külön osztályok vannak a fiúknak és a lányoknak, így a fiú és a lány mostantól kétszeresen vannak beiratkozva. A pletykák szerint a fiú a nővel randizik. És vannak más harcosok is az iskolában, akik el akarják vinni őt randizni, és a fiú nem biztos benne, hogy melyikük "randira", és melyikük "állandóan" érti. Ó, és említettük már, hogy néhány Kampfers kardot és fegyvert használ?! Hormonok, öklök és egyéb testrészek fognak repülni, miközben a merész, új nemváltó védőnek vagy versenyzővé kell válnia, vagy meghalnia!

MEGTEKINTÉS: 597
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-10-02
STÚDIÓ: Nomad
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-06-25 21:53:47
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.